Carne de porc cu mere - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Carne de porc cu mere

Carne de porc cu mere

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g carne de porc, 3 mere (acrisoare, de preferinta), o capatana de usturoi, ulei, condimente, iaurt (sau smantana).

Mod de preparare: Se taie carnea in fasii de 3 cm, potrivit de groase si se frige in ulei. Merele se curata de coaja, se taie felii si se prajesc. Se fierbe intr-un castron apa cu vegeta. Cand e gata carnea, adaugam merele prajite si apa cu vegeta, astfel incat apa sa acopere carnea si merele. Si lasam sa fiarba sub capac, pana nu mai este apa. Cand e gata, punem usturoi taiat felii si luam cratita de pe foc.
Se pune carnea cu merele pe un platou si se lasa cateva minute, dupa care punem iaurt cat dorim.

2.862 vizualizări
863 tipăriri
11 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de mere (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
23. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.