Şniţel cu sos de legume - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Fripturi » Şniţel cu sos de legume

Şniţel cu sos de legume

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500-600 g pulpa de porc sau 6 cotlete fara os, 100 ml ulei, sare, piper.
Pentru sos: 1 morcov mic, 1/2 telina, 1/2 ardei gras, 2 rosii, 1 ceapa mica, 1 pahar vin, 2 linguri unt, cimbru.

Mod de preparare: Se prepara la inceput sosul punind toate zarzavaturile (si ceapa) la fiert cu putina apa. Cind sint fierte se paseaza si pireul obtinut se pune din nou la fiert cu vinul, putina apa, sarea, untul si cimbrul. Cind sosul a scazut destul, se lasa deoparte. Snitelele se bat usor, se presara cu sare si se rumenesc putin in ulei. Apoi se asaza intr-o tava, se pun in cuptor si se stropesc din cind in cind cu vin. Cind snitelele sint aproape gata, se adauga sosul, se mai lasa la cuptor 15-20 minute, apoi se asaza pe un platou decorat cu frunze de salata.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cartofi cu unt.

1.908 vizualizări
688 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de chimen cu legume şi ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de legume diverse (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de legume cu găluşte de post (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de legume cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de legume de iarnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de legume de toamnă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.