Cap de viţel cu maioneză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Cap de viţel cu maioneză

Cap de viţel cu maioneză

Timp de preparare: 2 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Cap de vitel, sare, 10-12 boabe de piper, 2 frunze de dafin, 6 linguri de otet, mustar.

Mod de preparare: Se curata foarte bine capul de vitel si se pune sa stea cateva ore in apa rece, schimband apa de e nevoie, pana nu mai ramane nici o urma de sange. Capul trebuie sa fie foarte bine cuprins de apa, caci partea care sta la aer se inegreste. Se pune sa fiarba apa intr-o oala incapatoare adaugand o lingura de sare, o ceapa mare, 10-12 boabe de piper, 2 frunze de dafin si 6 linguri de otet. Cand apa clocoteste, se pune capul si se lasa sa fiarba cam 2 ore la foc mic. Se curata carnea de pe oase, se aseaza pe o farfurie. Se pregateste o maioneza cu putin mustar si se toarna deasupra. Imprejur se fac mici movilite alternand din aspic, capere, sardele de Lissa spalate si fara oase, albus si galbenus de ou rascopt, toate tocate marunt.

2.519 vizualizări
713 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
10. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de viţel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de viţel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume)
24. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
25. Salată de cartofi cu castraveţi şi maioneză (Salate > Salate de legume)
26. Salată de mere cu ţelină şi maioneză roz (Salate > Salate de legume)
27. Salată de dovlecei cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
28. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
29. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
30. Salată de crudităţi cu maioneză (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.