Ciorbă de viţel (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă de viţel (II)

Ciorbă de viţel (II)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne, zarzavat de supa, 2 cepe, 1/2 l bulion, verdeata, sare, 2 litri apa.

Mod de preparare: Se taie carnea (poate fi si de miel sau vaca) in bucati potrivit de mari si se pune la fiert in apa rece cu sare. Cind da in clocot, se adauga zarzavatul taiat fire subtiri sau trecut prin razatoarea mare si se lasa sa fiarba. Se incearca daca este fiarta carnea, se potriveste zeama, adaugindu-se apa, daca mai este nevoie, iar la ultimul clocot se adauga bulionul si verdeata tocata marunt.

4.305 vizualizări
903 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
22. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciorbă de primăvară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.