Gulaş - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Gulaş

Gulaş

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne vitel, 1 kg carne porc (de preferat de la git), 1 kg ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina.

Mod de preparare: Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu. Se ia de pe foc, se adauga smintina.
Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul.

8.012 vizualizări
1.079 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Gulaş rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Gulaş cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Gulaş unguresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Gulaş de inimă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Gulaş de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Gulaş cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Gulaş de mînzat cu găluşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Gulaş cu carne de porc şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Gulaş picant cu Debreţini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Gulaş cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.