Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne tocată » Pârjoale |
Pârjoale |
Timp de preparare: 1 h
3.682 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Pârjoale de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 4. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 5. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Pârjoale de dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume) 7. Pârjoale de ou cu sos alb (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume) 9. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi) 10. Pârjoale cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 11. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 13. Pârjoale de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Sote de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Pârjoale umplute cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) |