Castraveţi acri cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Castraveţi acri cu carne

Castraveţi acri cu carne

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g carne de vaca (piept gras), de porc, de berbec sau de rata, 6 castraveti mari acri, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, 4-5 cepe, verdeata, 7-8 rosii sau 4-5 linguri bulion.

Mod de preparare: Carnea se taie bucati si se inabusa cu putina apa (sau se fierbe daca este batrina), ceapa si grasime. Se adauga castravetii taiati, bulionul sau rosiile. Se umple cu apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba; cind carnea este bine fiarta, se adauga faina desfacuta in apa rece si verdeata. Se mai lasa sa scada bine si se serveste cu patrunjel verde tocat si zeama de rosii. In cazul cind castravetii sint prea sarati, se pun la desarat inainte de a se pregati.

2.206 vizualizări
759 tipăriri
9 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulade mici cu castraveţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de mere acrişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de măcriş cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciolan cu varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Ciorbă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.