Tocană din carne de porc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Tocană din carne de porc

Tocană din carne de porc

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne, 4-5 cepe, 1 lingura untura, 1 lingura bulion sau 4-5 rosii, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucati mai mici, se prajeste in putina untura, se adauga ceapa taiata pestisori, se lasa sa se prajeasca putin, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Din cind in cind se mai adauga putina apa, procedind astfel pina cind carnea este fiarta. Se adauga bulionul sau rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in bucati mici, sarea si putin piper. Se acopera cratita si se lasa la foc mic ca sa scada.
Se serveste cu mamaliguta.

2.541 vizualizări
677 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
26. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.