Raţă cu măsline - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Raţă cu măsline

Raţă cu măsline

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: O rata, untura, 3-4 cepe, un varf de lingura de faina, o lingura buna de bulion, 15-20 de masline, sare.

Mod de preparare: Se rumenesc bucatile de rata cu o jumatate lingura de untura. Se adauga cate putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se taie 3-4 cepe felii subtiri, se rumenesc cu o jumatate lingura de untura. Se adauga un varf de lingura de faina, se stinge cu putina apa. Se toarna sosul in cratita cu carne. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba inabusit la foc potrivit. Se adauga o lingura buna de bulion si cand rata este aproape fiarta se pun 15-20 de masline fierte in apa, deoparte, vreo 10 minute. Se lasa sa mai dea vreo doua clocote.

2.245 vizualizări
653 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Creveţi cu tofu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată cu fructe de mare, paste şi spanac (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Varză murată călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu varză)
24. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cu usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Cartofi wedges (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Somon cu garnitură de cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.