Supă de pasăre cu găluşte (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu carne » Supă de pasăre cu găluşte (I)

Supă de pasăre cu găluşte (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un pui sau o gaina, 2 morcovi, 2 cepe maricele, o telina, delikat, patrunjel verde, 2 oua, gris.

Mod de preparare: Se spala gaina sau puiul, se pune la fiert, se cuarat de spuma, dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si taiata cuburi si, daca se doreste, optional, se poate adauga si un cartof taiat cuburi.
Cit fierb legumele cu puiul, se fac galustele. Se bat 2 oua cu un pic de sare si dupa aceea se adauga incet grisul in ploaie si, dupa ce s-a format un aluat mai gros, se adauga un pic de ulei de masline sau chiar untura pentru a fragezi galustele. Cand au fiert pe jumatate zarzavaturile, se ia cu varful linguritei din compozitia pe care am facut-o si se pun in oala galustele. Dupa ce au fiert bine, se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi si cu un pic de piper si zeama de lamaie.

10.771 vizualizări
1.070 tipăriri
6 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.