Ficat de gâscă cu sos de vin - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Ficat de gâscă cu sos de vin

Ficat de gâscă cu sos de vin

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg ficat de gâscă, 2-3 linguri grăsime de gâscă sau unt, 3-4 roşii, 1 pahar vin, sare, piper.

Mod de preparare: Se aşează ficatul în cratiţă cu grăsime de gâscă sau cu unt, se adaugă roşiile, vin, piper, 1/2 foaie de dafin (facultativ) şi se dă la cuptor.

Sarea se adaugă după 20 min., iar peste 30-40 min. ficatul este gata.

4.551 vizualizări
918 tipăriri
12 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
12. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
14. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
15. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
19. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
28. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.