Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Pasteta din carne cu ciuperci |
Pasteta din carne cu ciuperci |
Ingrediente: 1/2 kg carne de porc si vitel, 50 ml untdelemn, 100 g franzela, 100 ml lapte, 200 ml smintina groasa, 30 ml rom sau coniac, 4 oua, 100 g ciuperci, 100 g ceapa, cite un virf de cutit sau de lingurita din fiecare condiment de pasteta, o lingurita de sare.
2.316 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri) 6. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri) 7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 8. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin) 9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume) 10. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă) 14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 15. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte) 17. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 19. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 21. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 24. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne) 28. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 29. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 30. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) |