Muşchi de viţel în sos Gorgonzola - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Muşchi de viţel în sos Gorgonzola

Muşchi de viţel în sos Gorgonzola

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g muschi de vitel, 20 g brinza Gorgonzola, 200 ml supa oase, piper alb, 50 ml vin alb, delikat, 15 g unt.

Mod de preparare: Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune Gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.

4.366 vizualizări
824 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
9. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
16. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
17. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
18. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
20. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
24. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
25. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
28. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
29. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.