Fasole uscată cu afumătură (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Fasole uscată cu afumătură (II)

Fasole uscată cu afumătură (II)

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg fasole alba (se poate si pestrita), 6 cepe mari, 1/2 l ulei, carne afumata (dupa preferinta), o lingurita bulion, una-doua foi de dafin, patrunjel.

Mod de preparare: Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune uleiul si se pune la cuptor amestecindu-se din cind in cind.
Daca nu se foloseste carne afumata, se poate servi cu snitele sau carne prajita, drept garnitura.

5.160 vizualizări
695 tipăriri
21 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
3. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de mazăre uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
23. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.