Ragout Bologna - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Ragout Bologna

Ragout Bologna

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 350 g carne de vita, 120 g carne de porc, 120 g carne de vitel, o ceapa taiata felii, un morcov taiat felii, o radacina telina taiata in bucati mici, un catel usturoi, o cana si un sfert de apa, o lingurita bulion, un sfert de lingurita de sare, un praf de piper, 120 g ciuperci taiate, jumatate de cana smintina groasa, 2 bucati de ficat de pui taiat bucati.

Mod de preparare: Se pune carnea cu ceapa, morocvul, telina si usturoiul intr-un vas si se calesc, amestecind. Se adauga apa si se lasa pe foc vasul pina cind aceasta s-a evaporat. Se sareaza si pipereza, se adauga bulionul si suficienta apa cit sa acopere carnea. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc o ora. Se adauga ciupercile si ficatul de pui si se mai lasa 15 minute.
Inainte de servire se adauga smintina.

1.940 vizualizări
737 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ragout de cartofi cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Ragout de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ragout de ţelină cu rulouri de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.