Ragout de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Ragout de pasăre

Ragout de pasăre

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g morcovi, 500 g broccoli, 2 cepe, 3 fileuri piept de pui fara piele, 2 lingurite boia, o lingura de unt, 2 linguri ulei, sare, piper, 200 ml supa de legume instant, o lingura suc de lamiie, 2 lingurite amidon, o lingura smantana, o conserva porumb, frunze de patrunjel.

Mod de preparare: Ceapa se toaca, se pune in ulei incins si se adauga broccoli buchetele, porumbul si morcovii taiati felii. Se toarna supa si se lasa sa se moaie. Se amesteca sucul de lamaie cu amidon si se inglobeaza in sos impreuna cu smantana. Carnea se pudreaza cu boia, se prajeste in ulei incins, se scoate si se condimenteaza. Se adauga in cratita cu legume carnea si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste fierbinte cu patrunjel verde deasupra.

2.225 vizualizări
677 tipăriri
12 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de pasăre cu paste făinoase (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ragout de cartofi cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Supă de pasăre cu legume (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Aspic de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Lapte de pasăre (Dulciuri > Creme)
29. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.