Ficat de miel cu sos de cartofi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Ficat de miel cu sos de cartofi

Ficat de miel cu sos de cartofi

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat de miel, 2-3 linguri de faina, 30 g untura, 1 lingura de ulei, sare.
Sos: 1 cartof mare, 40 g unt, ¼ l zeama de supa, patrunjel, sare, piper, 2 lingurite de otet sau vin alb.

Mod de preparare: Se taie ficatul in felii si se da prin faina.
Untura si uleiul se topesc in tigaie si se prajesc bucatelele de ficat cu sare, pina devin roz.
Se curata cartoful si se rade fin. Se topeste untul si se prajeste putin cartoful.
Se adauga zeama de supa si se fierbe bine.
Apoi se adauga patrunjelul, otetul (vin) si mirodeniile.

2.798 vizualizări
756 tipăriri
5 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
15. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
20. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
21. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.