Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc

Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc

Ingrediente: 300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt.

Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta din supa, taiata in bucati sau in felii si frunze de patrunjel si telina taiate marunt; pentru aroma, facultativ, se pun 2 -3 morcovi fierti in supa. Cind orezul este fiert, cratita se trage la o parte; chiar daca a mai ramas putin lichid, acesta va fi absorbit in citeva minute. Se serveste cu ardei copti, salate de cruditati sau muraturi ca fel doi.

9.404 vizualizări
884 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ciuperci cu pilaf (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
19. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ciorbă de oase de porc cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Muşchi de porc în aluat (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pilaf de raci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Muşchi de porc cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
27. Pilaf de raci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ruladă de porc cu grepfruit (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.