Pilaf de raci (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Pilaf de raci (II)

Pilaf de raci (II)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 25 raci, ulei, orez,sos de roşii.

Mod de preparare: După ce au fiert racii în apă cu sare şi s-au răcorit, se curăţă de coajă, se scoate maţul din gâturi, iar acestea, împreună cu labele, sunt puse deoparte. Orezul fiert este amestecat cu un sos făcut din puţin zarzavat ras fin, fiert înăbuşit cu puţin unt. Când sosul e scăzut, se adaugă 1-2 linguri de sos de roşii; se amestecă cu gâturile de raci fierte sau orezul amestecat cu sos se acoperă cu gâturile de raci fierte.

3.144 vizualizări
889 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
16. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.