Tocăniţă de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tocăniţă de ficat

Tocăniţă de ficat

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg ceapă, 1 kg ficat, 1 pahar cu bulion, 1 ceaşcă cu vin alb.

Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt, iar ficatul se taie în bucăţi de mărime potrivită. Se pune în puţin ulei ceapa şi se căleşte. Se adaugă ficatul, paharul cu bulion şi se lasă la foc mic. După 30 min., se adaugă şi paharul cu vin. Se fierbe până scade sosul.

Se serveşte cu mămăliguţă.

6.113 vizualizări
846 tipăriri
11 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Tocăniţă dreasă de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
22. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.