Tocăniţă de ficat de pasăre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Tocăniţă de ficat de pasăre

Tocăniţă de ficat de pasăre

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg de ficat de pasare, 1/2 ceapa uscata, 1 ardei gras, vegeta, boia de ardei, o lingura pasta de tomate, smintina, sare, piper, 100 ml ulei.

Mod de preparare: Se taie ceapa pestisori, la fel si ardeiul, se calesc in ulei, se adauga boia si pasta de tomate. Dupa ce s-a calit ceapa cu ardeiul, se aduga cca 1 1/2 lingura apa, se pune ficatul si se condimenteaza. La sfirsit, se adauga smantina amestecata cu o lingura de faina.
Se serveste cu mamaliguta si piure de cartofi..

24.610 vizualizări
1.283 tipăriri
14 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de pasăre cu legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
30. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.