Cotlete de pui pane - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu carne » Cotlete de pui pane

Cotlete de pui pane

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pui tineri mai marisori, faina, ou, pesmet, sare, ulei sau untura.
Garnitura: ciuperci, faina, smintina, ulei, sare, marar.

Mod de preparare: Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe, etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa.
Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smintina in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat.

3.836 vizualizări
912 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
8. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.