Ciorbă de pui (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă de pui (I)

Ciorbă de pui (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui mare, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 ceapa, verdeata, rosii (bulion), sare, 1 ou, 2-3 linguri smintina, 1 lingura orez, 2 l apa.

Mod de preparare: Se pune ceapa la fiert cu apa rece. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul taiat subtire, putin orez si o parte din verdeata. Se lasa pina ce zarzavatul fierbe pe jumatate si se adauga puiul taiat bucati si o parte din rosii (bulion). Spre sfirsit se adauga restul de rosii (bulion) si verdeata tocata marunt. Se poate acri cu zeama de lamiie. Se drege cu ou si cu smintina. Cu cit are mai multa smintina si mai multe oua, cu atit ciorba este mai gustoasa.

4.448 vizualizări
951 tipăriri
6 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
6. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.