Tortilla Espanola - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Tortilla Espanola

Tortilla Espanola

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mici, taiate felii, 2 cartofi, curatati si taiati fisii subtiri, 6 oua, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6-8 minute, pina devine aurie. Se scurgea ceapa de ulei, pastrind 2 lingurite in tigaie. Se rastoarna cartofii in apa fierbinte si se lasa timp de 4-5 minute. Se bat ouale intr-un vas mare si se adauga ceapa si cartofii, sare si piper dupa gust. Se rastoarna ouale in tigaie si se lasa doua minute. Imediat se pune tigaia in cuptorul incins si se lasa 20-30 de minute. Se rastoarna tortilla pe un platou, se taie bucati si se serveste cu salata.

7.742 vizualizări
905 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Tortilla de patatas (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Tortilla cu dovlecei şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Tortilla (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Tortilla (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Tortilla cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Tortilla cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Tortilla de patatas (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.