Tortilla cu dovlecei şi cartofi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Tortilla cu dovlecei şi cartofi

Tortilla cu dovlecei şi cartofi

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g cartofi, 300 g dovlecei, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 4 oua, 1/2 pahar de smantana (100 ml), sare, piper, 1/2 legatura de cimbru, 2 linguri de untdelemn.

Mod de preparare: Se fierb cartofii vreme de 20 de minute in coaja, se scurg de apa, se curata si se taie felii.
Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie felii.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Se bat ouale cu smantana, sare si piper. Se adauga cimbrul bine faramitat.
Se incinge bine uleiul intr-o tigaie si se pun legumele la calit, invartindu-le pe toate partile. Cand sunt aproape patrunse, se toarna deasupra ouale cu smantana si se lasa tigaia acoperita, pe flacara potrivita, vreme de 15 minute.

4.661 vizualizări
879 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.