Baghetă umplută cu piept de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Baghetă umplută cu piept de pui

Baghetă umplută cu piept de pui

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 bagheta, 250 g piept de pui fiert fara piele si oase, 1 fir de praz gros (doar partea alba), taiat marunt, 2 morcovi medii taiati marunti, 200 g brinza crema, 1/2 telina medie taiata marunt, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie bagheta in doua si se scoate cu grija miezul. Miezul se marunteste si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se umplu cu grija cele doua jumatati de baghete, indesindu-le foarte bine. Se ruleaza in folie de aluminiu si se tin la frigider cel putin 2 ore inainte de a se consuma. Se taie cu grija in felii.

7.442 vizualizări
1.116 tipăriri
4 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
30. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.