Budincă de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Budincă de ficat

Budincă de ficat

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg ficat de vitel sau vaca, 3 cepe, 3 oua, 3 linguri faina, 150 g unt (sau untura), 1-2 linguri lapte, sare, piper.

Mod de preparare: Ceapa taiata pestisori si ficatul bucati potrivit de mari, se prajesc in 100 gr. unt, pina cind ceapa se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat. Faina se prajeste foarte usor in 50 gr. unt si se stinge cu laptele. Ficatul tocat se amesteca bine cu acest sos, sarea, piperul si galbenusurile. Se adauga albusurile batute spuma amestecind cu lingura foarte usor si se pune totul intr-o forma de budinca sau intr-un vas de Jena uns cu unt si bine presarat cu pesmet foarte fin. Se coace la foc potrivit.

3.398 vizualizări
899 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
15. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
24. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
27. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.