Ficat natur - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Ficat natur

Ficat natur

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 750 g ficat, o lingură făină, 2 linguri ulei, sare.

Mod de preparare: Ficatul se taie în felii potrivit de groase care se dau prin făină şi se prăjesc în ulei încins.
Se serveşte după ce se sărează.

2.726 vizualizări
841 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
14. Somon cu garnitură de cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Sos de mere (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
23. Şalău cu garnitură de orez şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Cod cu ciuperci şi cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.