Foetaj picant - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Foetaj picant

Foetaj picant

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pachet de 400 g foetaj (cumparat sau facut in casa), 200 g sunca presata tocata, 200 g branza gouda sau alt cascaval ras, 2-3 rosii, sare, piper, busuioc, galbenus de uns deasupra.

Mod de preparare: Foetajul se taie patrate mai mari. Se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cascavalul si ceva verdeata (patrunjel). Se impacheteaza luand colturile de pe diagonala, le puneti unu peste celalalt si se apasa putin. Se pun in tava pregatita cu hartie de copt lasand putin loc intre ele. Se ung cu galbenus si se mai presara putin cascaval. Se dau la cuptor 15 min la 180 grade.
Se mai pot varia umpluturile in functie de imaginatie: sunca+ciuperci+cascaval sau sunca+ardei+cascaval.
Se servesc reci ca aperitiv.

3.589 vizualizări
837 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
3. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
4. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume)
5. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
6. Salată chinezească dulce-acrişoară-picantă (Salate > Salate de legume)
7. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Crap cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Foetaj cu creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
19. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
20. Legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Midii cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Aripioare picante (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Ouă surpriză cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ouă umplute picante în aspic (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.