Limbă cu maioneză (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Limbă cu maioneză (II)

Limbă cu maioneză (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 buc. limba de porc, 6-8 buc. castraveciori murati, 2 oua, 200 ml ulei, 2 linguri de mustar iute pentru maioneza, sare, piper.

Mod de preparare: Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in cubulete mici de cca. 3-4 mm. Se taie si castravetii murati in cubulete de aceeasi marime si se lasa la scurs. Se prepara o maioneza din doua galbenusuri, ulei si o lingurita din mustar ca sa nu se taie. Daca la un moment dat maioneza devine prea groasa se dilueaza cu doua linguri de zeama de lamiie. Avind grija ca toate ingredientele sa fie bine scurse, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la rece. Daca limba si muraturile nu sunt bine scurse, pe fundul castronului se va aduna zeama, pentru ca nici unul din ingrediente nu o retine si salata va fi inestetica.

3.631 vizualizări
819 tipăriri
1 trimitere

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
7. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
20. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.