Pate de ficăţei de pui cu ou - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Pate de ficăţei de pui cu ou

Pate de ficăţei de pui cu ou

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g ficatei de pui, 2 oua fierte, 1 ceapa mica, 1 castravete mic murat (in saramura sau in otet), sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Se fierb ficateii de pui, se racesc putin, se scurg si se dau prin razatoarea mica. Curatam ouale si procedam la fel ca la ficat punandu-le intr-un vas separat. Frecam ficatul cu ulei ca la maioneza pana cand obtinem o pasta consistenta apoi adaugam ouale amestecand in continuare. Taiem fin o ceapa mica, la fel procedam si cu castravetele pe care le punem peste pasta de ficat si ou. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Se serveste ornat cu gogosari murati in otet.

4.529 vizualizări
865 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
11. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Macrou boulonnaise (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.