Choux-uri umplute cu icre - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Choux-uri umplute cu icre

Choux-uri umplute cu icre

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 pahar mare de apa, 3 oua, 125 g faina, 60 g unt, sare, o cutie mare cu icre.

Mod de preparare: Se fierbe in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cind clocoteste, se adauga faina toata deodata, amestecind continuu cu o lingura de lemn. Se ia vasul la o parte si cind se constata ca nu mai sint nici un fel cocoloase in acest aluat, se lasa sa se raceasca. Se adauga apoi pe rind, unul cite unul, galbenusurile si la urma, cu grija sa nu se lase, albusurile batute spuma tare. Se unge o tava cu grasime si se coc apoi la foc potrivit choux-urile, punindu-le cu un cornet, in marime potrivita (cit niste nuci) si la distante de 2-3 cm. Cind sint aurite, se scot din tava si se taie pe jumatate. Se umplu apoi choux-urile cu icre.

4.810 vizualizări
1.028 tipăriri
11 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Icre negre franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
12. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
13. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Acreală moldovenească cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de icre imitate (Salate > Salate cu peşte)
25. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.