Sos pentru vînat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din ouă » Sosuri albe » Sos pentru vînat

Sos pentru vînat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 linguri faina, 2 linguri untura, 2 ceape taiate marunt, 1 lingura zahar , o cana supa de vaca sau apa, boabe piper, o foaie de dafin, o lingurita sare, 1 morcov, 1 pastarnac.

Mod de preparare: Se prepara un rantas din 1 1/2 lingura untura si faina. Cand s-a rumenit putin, se adauga o ceapa taiata marunt, care se lasa putin sa se prajeasca, zaharul, lasat sa se rumeneasca, supa, piperul, sarea si foaia de dafin. Separat, se prajesc intr-o lingura de untura un morcov, o ceapa si un pastranac, toate taiate felii subtiri. Cand s-au prajit, se toarna sosul dat prin sita si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute.

5.405 vizualizări
1.047 tipăriri
5 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
16. Romburi pentru supă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
22. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
23. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
24. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
25. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
26. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
29. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.