Supă cremă de dovleac (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu legume » Supă cremă de dovleac (I)

Supă cremă de dovleac (I)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 dovleac, gogosari din conserva, 1 cub Knorr, 250 g smintina, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sare, piper, ardei iute.

Mod de preparare: Se fierbe dovleacul, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pina devine o pasta. Se amesteca dovleacul pasat cu apa in care a fiert, se adauga cubul Knorr, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, piperul si ardeiul iute. Se lasa sa fiarba. La sfirsit se pune smintina.

3.730 vizualizări
849 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovleac prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
6. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.