Supă de dovlecei (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Supe cu legume » Supă de dovlecei (I)

Supă de dovlecei (I)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 dovlecei, 1 morcov, 1/2 păstîrnac, 1 ceapă, 1 lingură untdelemn, 1 ceşcuţă orez, 1/2 lingură făină, 2 l apa, 150 g smîntînă, sare.


Mod de preparare: Se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cind zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se rad, se taie felii nu prea subtiri ca sa nu se sfarime, se pun in supa care clocoteste, o data cu orezul, si se lasa la un foc mic 15-20 min. Se pune untdelemnul intr-o tigaie, se adauga faina, se amasteca bine, se adauga citeva linguri de supa, apoi se rastoarna in supa, care se mai lasa sa fiarba 10-15 min.
Cind supa este gata, se adauga smintina si se serveste la masa cu saleuri de cascaval.

3.697 vizualizări
816 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
6. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.