Ciorbă de găină în oala sub presiune - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Sosuri » Ciorbe » Ciorbă de găină în oala sub presiune

Ciorbă de găină în oala sub presiune

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 gaina batrana de tara, 1 ceapa, 2 morcovi proaspeti, 1 telina potrivita, 1 ardei gras, 3 rosii, verdeata, 1 l bors, 2 linguri de orez.

Mod de preparare: Se spala pasarea, se transeaza in bucatele potrivite si se aseaza in oala. Zarzavatul se toaca in cubulete mici si se adauga peste carne, mai putin ardeiul si rosiile. Se pune 4 l apa, capacul si se tine pe foc 45 minute. Intre timp, calim rosiile si ardeiul, fierbem separat, pe jumatate, orezul si se clateste cu apa rece. Tot separat fierbem si borsul. Dupa 45 minute, racim oala, scoatem capacul, punem din nou oala pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam celelalte ingrediente, mai da un clocot, stingem focul, presaram verdeata.
Se serveste dupa 30 minute, cu ardei iute.

18.645 vizualizări
1.018 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
15. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
16. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Îngheţată economică (Dulciuri > Îngheţate)
18. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
21. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
25. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.