Acasă | Reţete pe ţări | Forum | Dicţionar | Articole | Reţeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Ştiri | Coduri poştale | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu organe » Pasteta de ficat de viţel sau porc |
Pasteta de ficat de viţel sau porc |
Ingrediente: 1 kg ficat de viţel sau porc, 300 g ceapă, 100 ml untdelemn, 200 g unt, 30 ml rom sau coniac, 150 ml smîntînă groasă, cîte 1/2 linguriţă condimente de pasteta (piper, ienibahar, coriandru, nucşoară), 250 g ciuperci, sare.
4.229 vizualizări
|
Versiunea printabilă |
Trimite reţeta unui prieten |
Alte reţete |
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă) 2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi) 4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri) 5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi) 6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 16. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 20. Ciorbă de viţel cu fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 22. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume) 23. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 25. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 26. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 27. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 28. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 29. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi) 30. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |