Lebărvurşti (Leberwurst) (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Lebărvurşti (Leberwurst) (III)

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 kg ficat de porc, 1,5 kg carne de porc, 1 kg sorici, 2 kg slanină cruda, 500 g ceapă, 10 g piper, 3 oua, circa 10 m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase.

Mod de preparare: Ficatul se curata de vene si se spala. Se topeste o cantitate de circa 200 g slanina. Soriciul se trece prin flacara si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura cu putina apa. Ficatul, carnea, slanina si soriciul se fierb, se lasa sa se raceasca si se toaca cu masina. Compozitia se amesteca cu ceapa prajita, sare, piper, nucsoara si se trece din nou prin masina de tocat. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale, omogenizand bine compozitia.
Se pregatesc intestinele si se umplu cu aceasta compozitie, se leaga la capete si se pun la fiert intr-un vas cu apa fierbinte, circa o ora, timp in care se verifica daca este fiert. Se scoate intr-un vas cu apa rece unde se tine circa 30 minute, apoi se scurge si se pastreaza la rece.

9.158 vizualizări
1.134 tipăriri
3 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
10. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
11. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
14. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
21. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Lebărvurşti (Leberwurst) (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Caltaboş (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.