Alivancă (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Alivancă (III)

Alivancă (III)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g de branza de vaci, 4 oua, 4 linguri de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si una de unt, sare, smantana.

Mod de preparare: Se freaca intr-o strachina 400 g de branza de vaci, pana devine ca o crema. Se pun pe rand 4 oua mari, 4 linguri de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si una de unt. Se pune sare. Se amesteca bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt. Se tine la cuptor o jumatate de ora.
Se taie in bucati potrivite, se servesc fierbinti, cu smantana proaspata. Alivanca nu trebuie lasata sa astepte, caci se intareste stand.

4.475 vizualizări
1.012 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
10. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
11. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Crap pe varză (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de ciuperci (III) (Salate > Salate de legume)
14. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ghiveci de legume (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Pui pe sticlă (III) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată ca la Nisa (III) (Salate > Salate cu peşte)
21. Tobă de porc (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Lebărvurşti (Leberwurst) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Gazpacho (Supă rece de roşii) (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Piftie de porc (răcitură) (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.