Ciuperci cu maioneză şi usturoi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci cu maioneză şi usturoi

Ciuperci cu maioneză şi usturoi

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ciuperci, 200 g maioneza, 5-6 catei usturoi, cimbru, piper alb, busuioc.

Mod de preparare: Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs. Se pot folosi si ciuperci de la cutie. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza, dupa care se freaca cu ulei obtinind pasta de usturoi. Aceasta se amesteca cu maioneza, un praf de busuioc, putin cimbru, piper alb-dupa gust. Ciupercile se toaca marunt, dupa care se amesteca cu maioneza cu usturoi.
Se serveste rece, cu vin alb.

10.220 vizualizări
1.088 tipăriri
7 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
14. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.