Crap pe varză (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Crap pe varză (II)

Crap pe varză (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un crap de 1-1,5 kg, o varză acră de mărime mijlocie, un pahar de vin alb sec, sare, ulei, usturoi, roşii, foi de dafin, ienibahar, pătrunjei verde.

Mod de preparare: Se taie o varză acră, de mărime mijlocie, cât mai subţire, ca tăiţeii. Se căleşte cu o lingură de ulei, până se înmoaie, fără să se rumenească. Se aşează în tava în care vom coace peştele. Se toamă un pahar de vin alb sec, se adaugă sare, puţin piper, ienibahar, 2-3 foi de dafin. Se aşează peştele (curăţat, eviscerat, crestat) deasupra, se unge cu unt. Se dă la cuptor; se întoarce peştele pe o parte şi pe alta, până prinde o culoare frumoasă.
Se serveşte cald.

2.648 vizualizări
841 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
17. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de varză dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.