Humus israelian - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din ouă » Sosuri reci » Humus israelian

Humus israelian

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 cană thina, 2 cutii mici de năut pasat sau una mare, 4 căţei usturoi pisaţi, 4 linguri suc de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, pătrunjel pentru ornat.

Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele şi se dă la rece.
Se serveşte la fripturi, cu shaorma sau falafel.

14.948 vizualizări
1.253 tipăriri
9 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Shug israelian (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.