Shug israelian - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din ouă » Sosuri condimentate » Shug israelian

Shug israelian

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 150 g ardei iute roşu, 6 linguriţe coriandru, 6 linguriţe chimen, 5 linguriţe piper, 2,5 linguriţe hel (cardamon), 20-24 căţei de usturoi, 2 linguriţe sare, 450 g pătrunjel verde tocat.

Mod de preparare: Se toacă cu blenderul pătrunjelul, usturoiul şi ardeiul. Se amestecă cu condimentele şi se diluează cu apa. Se dă la rece.
Se serveşte la fripturi, cu shaworma sau falafel.

9.582 vizualizări
1.116 tipăriri
2 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Falafel israelian (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.