Broccoli cu şuncă şi maioneză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Salate cu carne de vită sau porc » Broccoli cu şuncă şi maioneză

Broccoli cu şuncă şi maioneză

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 800 g broccoli, 1 ceapă, 300 g şuncă afumată, ulei, vegeta, maioneză, smîntînă.

Mod de preparare: Broccoli se taie bucăţele sau se rupe în bucăţi mai mici, iar cozile se taie mărunt. Se pune o ceapă roşie mare (e buna şi cea albă) tăiată mărunt în castronul cu broccoli şi se lasă la frigider după o zi pe alta. Dimineaţa se pregăteşte. Se taie şunca afumată (e bună şi neafumată) în bucăţele şi se prăjesc în ulei cu puţină vegeta. Se pun peste broccoli cu tot cu uleiul care rămîne (se pune puţin ulei în tavă cînd se prăjeşte şunca), se amestecă tot şi se pune maioneza şi o lingură de smîntînă (la alegere).
Se serveşte a doua zi.

6.019 vizualizări
1.043 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
14. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
17. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
18. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
20. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
29. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.