Pate din somon afumat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Pate din somon afumat

Pate din somon afumat

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 125 g somon afumat, 50 g unt la temperatura camerei, 75 g smîntînă, 1 lingură mărar tocat, 1 lingură pătrunjel tocat, 1 lingură zeamă de lamîie.

Mod de preparare: Se curaţă somonul de oase şi piele. Se zdrobeşte cu furculiţa. Se amestecă cu untul moale şi smântâna. Se adaugă zeama de lămâie, mărarul şi pătrunjel tocat şi se amestecă până se încorporează. Dacă doriţi puteţi pune mai multă smântână, până la 150 g.
Se dă la frigider câteva ore. Se serveşte cu pâine prăjită. Se poate decora cu fire de mărar sau pătrunjel.
Dacă doriţi puteţi înlocui smântâna cu smântană pentru frişcă, bătută puţin sau crème fraîche.

3.616 vizualizări
1.112 tipăriri
6 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
9. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
10. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
11. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Carpaccio de somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
16. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ciorbă cu cârnaţi afumaţi şi oţet (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.