Rasol de peşte cu maioneză - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Rasol de peşte cu maioneză

Rasol de peşte cu maioneză

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg peste alb (salau, etc.), zarzavat de supa, 500 g cartofi, 1 buc. ceapa, o foaie dafin, boabe de piper, sare, verdeata, maioneza.

Mod de preparare: Se fierbe bine zarzavatul de supa, ceapa taiata in doua, sare, boabe de piper si foaia de dafin. Se trage vasul la marginea plitei si, dupa ce nu mai fierbe, se introduce usor pestele intreg, curatat si spalat. Se fierbe apoi la foc iute. Cind este gata, se scoate pestele, se asaza in farfurie si, dupa ce s-a racit, se acopera cu maioneza. Se serveste cu cartofi fierti, presarati cu patrunjel tocat.

2.574 vizualizări
777 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Conopidă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Crenvuşti cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
7. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
8. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
10. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Maioneză cu zacuscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Şalău rasol cu cartofi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
22. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
26. Ciorbă de peşte cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.