Peşte umplut cu ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte umplut cu ciuperci

Peşte umplut cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg peste, 500 g ciuperci proaspete, 200 g ceapa, 25 g usturoi, 25 g faina, 150 g unt, 2 oua, 75 g bulion, cite o legatura patrunjel si marar, 7-8 boabe piper, sare dupa gust.

Mod de preparare: Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute. Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.

4.103 vizualizări
1.075 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
6. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
16. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.