Merlan cu şvaiţer - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Merlan cu şvaiţer

Merlan cu şvaiţer

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 file mic de merlan (aproximativ 30 de grame), o jumatate de dovlecel, 1 lingurita cu svaiter ras, 2 lingurite cu lapte, sare, patrunjel.

Mod de preparare: Pestele, pe care s-a presarat sare, se prajeste in unt intr-o tigaie. Pe el se presara svaiterul si se stropeste cu laptele. Se acopera tigaia si se lasa sa fiarba 5 minute. Se taie dovlecelul in rondele si se fierbe in bain marin impreuna cu patrunjelul. Dupa ce au fiert toate, se scoate patrunjelul si se serveste.

2.210 vizualizări
707 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Perişoare cu şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.