Perişoare cu şvaiţer - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Perişoare cu şvaiţer

Perişoare cu şvaiţer

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g svaiter, 4 albusuri, 250 g ulei, 150 g unt.

Mod de preparare: In albusurile batute spuma (pina se tine de tel) se pune svaiteruldat pe razatoare marunta si se amesteca cu lingura. Cu mina muiata in apa se formeaza perisoare si se prajesc in ulei amestecat cu unt foarte bine infierbintat. Se scot cu lingura de spumat si se asaza pe o farfurie acoperita cu o hirtie.
In momentul cind se servesc la masa se pun pe o alta farfurie incalzita.

2.224 vizualizări
756 tipăriri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă ardelenească de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă de perişoare cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de varză acră cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Borş cu perişoare de dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
22. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Perişoare pe rondele de castravete (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Merlan cu şvaiţer (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Perişoare cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Ciorbă de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.