Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Ştiri  | Coduri poştale  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Preparate din legume » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie

Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi, 600 g ciuperci, 150 g cascaval, 1 legatura patrunjel verde, 30 g unt, sare, piper, circa 1 lingurita maghiran uscat.

Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata de coaja si se taie stifturi sau se dau pe razatoarea mare. Ciupercile curatate, spalate si zvantate se taie feliute, cascavalul se rade, iar patrunjelul se toaca marunt.
Se prajesc cartofii 15-20 de minute in untul incins, intorcandu-i ca sa se rumeneasca frumos, se sareaza, se pipereaza si se presara peste ei maghiranul. Se scot din tigaie si in acelasi unt se prajesc ciupercile (circa 4 minute), se sareaza, se pipereaza si se amesteca cu cartofii, cascavalul ras si patrunjelul tocat.

6.469 vizualizări
868 tipăriri
5 trimiteri

 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten

    Înapoi    



Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
8. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
15. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
18. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
21. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.